Inici   General   ACLARIMENTS IMPAGATS

ACLARIMENTS IMPAGATS

Benvolgudes famílies,

Davant d’alguns missatges fora de lloc que vam rebre ahir després de la publicació referent als impagats d’aquest curs 20-21 i a les mesures que ens veurem obligats a prendre en un futur pròxim si la situació no millora, volem fer un aclariment de com funciona el MATERIAL SOCIALITZAT.

Els preus que negocia l’Escola amb les Editorials i amb les empreses de material escolar són per un volum d’alumnes que engloba la totalitat de l’Escola. I és per això que aconseguim els preus que tenim actualment, fent un gran esforç per part de l’Escola. Aquests preus han d’anar acompanyats del pagament per part de totes les famílies perquè si no és així, és impossible realitzar el pagament a aquestes empreses, ja que l’Escola no disposa d’altres fonts d’ingressos. 

Actualment, del curs 20-21, el deute de l’Escola amb aquestes empreses és de 9.677€, fet que fa impossible negociar els mateixos preus de cara als propers cursos. 

Per tant, aquesta mesura no té res a veure amb la justícia o amb la injustícia, ni és cap càstig, ni paguen justos per pecadors ni és la voluntat de la Direcció, sinó que és una situació 100% econòmica on tots estem lligats de mans si les famílies no paguen la quota de material, la qual com ja sabeu, intentem que sigui el més reduïda possible per facilitar al màxim el pagament. 

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.