Inici   General   BENVINGUDA / PAGAMENT MATERIAL 21-22

BENVINGUDA / PAGAMENT MATERIAL 21-22

Benvolgudes famílies,

Abans de tot, desitjar-vos que l’estiu hagi anat molt bé i que les vacances hagin estat positives dins de la situació sanitària que encara estem passant. 

Dit això, volem fer-vos un recordatori important:

RECORDEU QUE EL DIA 13 DE SETEMBRE, PER L’INICI DEL CURS ESCOLAR, CAL QUE EL MATERIAL ESCOLAR ESTIGUI AL CORRENT DE PAGAMENT, TANT EL D’AQUEST CURS QUE COMENÇA COM ELS POSSIBLES DEUTES QUE PUGUIN HAVER-HI. EN CAS DE NO ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT DEL MATERIAL, ELS NENS I NENES NO REBRAN EL MATERIAL ESCOLAR I ELS LLIBRES TAL COM VAM COMENTAR A FINALS DEL CURS PASSAT.

També volem informar-vos que, durant el mes d’agost, finalment han arribat els diners de les beques de material i llibres corresponents al curs passat 20-21. Aquests diners passen a descomptar-se del pagament del Curs 21-22 amb dues excepcions:

  • Els alumnes que van acabar 6è el curs 20-21 i marxen a l’Institut. En aquest cas se’ls retornarà l’import de la beca. 
  • Les famílies que ja han pagat el material del curs 21-22. En aquest cas podran escollir entre recollir el xec o bé deixar-ho pel curs següent.

Seguim recomanant que es continuï portant un comportament responsable pel bé de tothom i per tenir un curs amb les millors garanties de seguretat i salut. 

Properament us informarem de les mesures a seguir per aquest curs 21-22.

La Direcció.

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.