Inici   General   CANVIS IMPORTANTS A L’ESCOLA!

CANVIS IMPORTANTS A L’ESCOLA!

Benvolgudes famílies,

Com ja hem comentat en anteriors publicacions, la gran quantitat d’impagats que tenim a l’Escola, ens porta a haver de prendre decisions importants que impliquen canvis a partir d’aquest mateix curs 22-23 pel que fa a la socialització del material escolar i dels llibres de text.

Volem comunicar que la data màxima pel pagament de la quota de material i llibres serà el proper 1 de setembre de 2022. A partir d’aquest dia, les famílies que no hagin pagat hauran de comprar elles mateixes els llibres a l’Editorial Teide, amb la possibilitat de que el preu pugui ser més car del que oferim des de Direcció.

De la mateixa manera, també comunicar que, a partir del passat 1 de juliol de 2022, les beques de material i llibres a nom dels nens i nenes de l’Escola, serviran per pagar el material i els llibres dels alumnes pel present curs en cas de no haver-ho fet, o passaran al curs següent en cas de tenir-ho tot al corrent de pagament. 

Volem recordar que la socialització de material escolar i llibres és un projecte d’Escola per beneficiar econòmicament a totes les famílies. Per tant, és necessària una implicació per part de tothom perquè es pugui continuar portant a terme.

La Direcció.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.