Inici   General   COMUNICAT DE DIRECCIÓ

COMUNICAT DE DIRECCIÓ

Estimades famílies,

Continuem en una situació de confinament molt delicada per tothom. Entenem que en aquesta situació la convivència i les rutines habituals són molt difícils de dur a terme. Pel què fa a l’educació dels vostres fills/es, des de la Direcció del centre intentem fer-ho el millor possible, sempre seguint les instruccions del Departament d’Educació i sent totalment conscients dels recursos dels quals disposen moltes famílies de l’escola.
Així doncs, les activitats estan pensades per ajudar a sobreportar aquesta situació de la millor manera possible.

Dit això, des de Direcció estem oberts a qualsevol suggerència per tal de millorar l’implementació de les mesures marcades pel Departament d’Educació, sempre i quan estiguin fetes des del respecte i l’educació i tinguin en compte l’esforç que està realitzant tot el claustre per tal de fer possible la continuïtat de l’aprenentatge dels vostres fills/es en una situació per la qual ningú estava preparat.

Esperem que aquesta situació es normalitzi el més aviat possible i agraïm la vostra comprensió i suport en aquests moments tan complicats per tothom.

Salutacions i cuideu-vos

La Direcció.Un comentari

  1. Bon dia, gràcies per la nota informativa i els esforços que esteu fent. A mi se m’acudia poder organitzar un banc solidari de material. Potser tenim a casa algun portatil antic, o que falla si el desconectem, però que podria funcionar per fer tasques sencilles, com obrir un correu i enviar els deures.

    En quant a internet, cap altre company dels meus filsl viu al mateix edifici nostre, però sinó, se li podria facilitar l’accés a la wifi per fer els deures i després que es desconectessin… aquesta part és la que em sembla més difícil de gestionar. No sé si des de l’ajuntament o ensenyament s’ofereix alguna possibilitat.

    gràcies per la gestió que esteu fent, i cuideu-vos molt.

    salutacions cordials a tots i totes


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.