Inici   General   Comunicat Escola Can Rull

Comunicat Escola Can Rull

Benvolgudes famílies,

Seguint amb aquesta situació excepcional de confinament degut a l’estat d’alerta pel Covid-19, des del Departament ens arriba el següent comunicat referent a dos temes del vostre interès: les proves de Competències Bàsiques de 6è i l’Informe de notes del 2n trimestre:

– El Departament d’Educació ajorna tots els procediments i tràmits que són de la seva competència, a causa de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma a causa del COVID-19, que preveu la suspensió dels terminis administratius en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per aquest motiu, queden suspeses les proves d’avaluació de Competències Bàsiques de 6è a Primària fins a nou avís.

Pel que fa a l’Informe de notes del segon trimestre, dir-vos que el Departament d’Educació ens marca l’obligatorietat d’un sol informe d’avaluació, mínim, al llarg del curs. Degut a la situació excepcional que estem passant, en aquest curs 19-20 hi haurà 2 informes de notes, el del primer trimestre que ja us vam lliurar abans de les vacances de Nadal i el del 3r trimestre que el lliurarem a final de curs.

Esperem que l’ànim no decaigui, que us quedeu a casa per afavorir a la millora de la situació i que esteu passant el confinament de la millor manera possible.

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.