Inici   General   COMUNICAT IMPORTANT

COMUNICAT IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Esperem que continueu estant bé en aquesta situació excepcional que estem passant i que esteu fent cas de les indicacions que ens recomanen continuar amb el confinament i respectar les normes de seguretat. És per un bé per tots i hem de ser responsables.

Seguidament passem a comunicar-vos unes informacions molt importants relacionades amb aquest tercer trimestre, amb el final de curs i també amb el curs que ve, que esperem que pugui començar amb normalitat.

1- PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA:
En aquests moments encara no tenim les dates concretes de quan es podrà fer la Preinscripció pel proper curs 20-21. De seguida que el Departament d’Educació ho decideixi i ens ho comuniqui, us ho farem saber. El procés de Preinscripció inclou tant els nous alumnes de P3 pel curs que ve com els alumnes de 6è que hauran de fer la Preinscripció a l’Institut corresponent.
Volem recordar que, a excepció dels nous alumnes de P3 que SI que han de fer el període de Preinscripció i Matrícula, els alumnes que ja estan matriculats a l’Escola i cursant qualsevol curs, passen al següent automàticament.

2- INICI DE LES CLASSES:
Seguint instruccions del Departament d’Educació i dels òrgans de Sanitat, encara no hi ha una data prevista pel retorn a l’Escola i a les classes amb normalitat. Us anirem informant de les possibles novetats que es vagin produint.

3- 3r TRIMESTRE:
L’avaluació i les tasques dels alumnes es continuaran fent com fins ara. Es publicaran les tasques els dilluns per ser entregades el divendres als tutors i tutores. Aquestes activitats s’avaluaran positivament tenint en compte els recursos i la situació de cada alumne, és a dir que aquestes activitats es tindran en compte positivament sense restar el que els nens i nenes havien fet fins al passat 12 de març quan va donar inici aquest confinament, és a dir, que les activitats fetes durant el confinament en cap moment penalitzaran de cara a l’informe de final de curs.

4- COLÒNIES DE 4t i 6è:
Davant la incertesa de quan podrem tornar a les classes amb normalitat, tant les colònies de 4t com les de 6è queden suspeses. Un cop acabi el confinament i l’Equip Directiu pugui accedir a l’Escola, es procedirà a gestionar el retorn dels imports pagats de les colònies en la seva totalitat.

5- PAGAMENT MATERIAL CURS 20-21:
Tot i que entenem les circumstàncies actuals de moltes famílies, cal que comencem a gestionar el curs que ve perquè pugui començar amb les mateixes garanties que qualsevol altre curs al seu inici, per tant, a partir del proper dia 10 de maig, les famílies ja podreu fer efectiu el pagament del Material Escolar pel proper curs 20-21 (145€ al nº de cte. del Banc de Sabadell que indicarem a continuació). Un cop l’Equip Directiu pugui accedir a l’Escola, es gestionarà la devolució de la part proporcional d’aquest període de confinament corresponent al curs 19-20 a les famílies que estiguin al corrent de pagament.
(Banc de Sabadell : ES64 0081 0081 8900 0117 2619 – Nom i Curs).

Esperem que tots i totes esteu bé, que continueu portant aquest confinament el millor possible i us anirem informant de qualsevol novetat que vagi sorgint.
Ànims! Tots junts, ens en sortirem!

La Direcció.Un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.