Inici   General   COMUNICAT IMPORTANT

COMUNICAT IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Us volem informar d’un parell de temes importants que seran del vostre interès:

Primerament us expliquem el Pla d’Actuació que haurem de seguir a partir d’ara, seguint les instruccions del Departament d’Educació i d’Inspecció i tenint en compte l’allargament del confinament a casa:

Els mestres de l’Escola penjaran, cadascú al seu curs, una programació setmanal als blocs de la pàgina web que inclourà un parell de tasques o activitats de cada matèria: llengua catalana, llengua castellana, medi i matemàtiques. Els mestres especialistes també ho penjaran als seus blocs. Les activitats seran competencials, hauran de ser realitzades pels alumnes, encara no seran avaluables però si que se’n realitzarà un seguiment i hauran de ser retornades als mestres. Tindreu tota la informació als blocs.

Aquesta programació setmanal estarà penjada als blocs de cada curs i especialitat de la pàgina web cada dilluns a partir de les 10 del matí, i el Pla d’Actuació començarà aquest proper dilluns dia 6 d’abril.

És important que aneu mirant els blocs de la pàgina web habitualment.

Per altra banda, també us volem comunicar que, un cop s’acabi aquesta situació de confinament i tornem a l’activitat habitual de l’Escola amb normalitat, ens posarem en contacte amb les famílies per gestionar la devolució de la part proporcional del material corresponent al temps que l’Escola hagi estat tancada.

Esperem que esteu bé i que seguiu portant aquest confinament a casa de la millor manera possible. Ànims!

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.