Inici   Blocs   1r   Deures 1r PRIMÀRIA – Setmana del 6 al 14 d’Abril

Deures 1r PRIMÀRIA – Setmana del 6 al 14 d’Abril

Hola famílies! Aquí us deixem una sèrie de feines per tal que a casa pugueu seguir treballant i aprenent moltes coses.

Seguirem treballant totes les assignatures segons on ens vam quedar l’últim dia de classe. Caldrà estar atent tots els dilluns que serà quan penjarem la feina i recordeu que caldrà fer el retorn de la feina feta a canrullconfinament1r@gmail.com així les mestres podrem corregir-les i fer un seguiment dels nostres alumnes.

Com que no teniu els llibres per seguir treballant utilitzarem la tecnologia. Per aquest motiu a principi de curs se us va facilitar un usuari i contrasenya per entrar a la pàgina web de “Teide digital”. Per poder accedir haureu d’utilitzar les vostres dades que us van donar.

INSTRUCCIONS PER FER LA FEINA

A continuació us detallarem les tasques a realizar:

CATALÀ

CASTELLANO

MATEMÀTIQUES

MEDI

 

És recomanable que cada dia llegeixin una mica. Feu un punt de llibre ben bonic i divertit i que cada dia llegeixin un tros del conte que vulguin.

 

ESPEREM QUE ESTIGUEU TOTS BÉ I QUE PASSEU BONA SETMANA SANTA!3 comentaris

  1. Hola buenos días, me gustaría que me explicarais como os enviamos los deberes de los niños que hacen en el libro on line, puesto que al final de la actividad ya se les corrige. Bajo mi punto de vista opino que deberían ser fichas en pdf para que ellos pudieran fomentar la lectoescritura y a los padres que trabajamos también desde casa se nos facilitaría el trabajo. Muchas gracias por vuestra comprensión. Un saludo.

    • Bon dia, es pot descarregar al final de cada activitat, que encara que surt corregida hi ha activitats que sí que surt l’error si escau. Ja ho teníem en conter que els nens no poden de deixar de fer grafisme, però era setmana de Pasqua i pensàvem que els agradaria fer ús de les noves tecnologies i que els resultaria més divertit. Si no poden realitzar les feines proposades, poden fer d’altres que considereu i ens les envieu al correu. Si teniu cap altre dubte o suggeriment, seran ben rebuts al correu canrullconfinament1r@gmail.com. Segurament anirem alternant feines al Teide Digital i fitxes en PDF les quals podeu copiar, o imprimir i després escanejar, etc. El que volem és que els nens no deixen d’aprendre. Moltes gràcies!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.