Inici   General   DEVOLUCIÓ MATERIAL I COLÒNIES

DEVOLUCIÓ MATERIAL I COLÒNIES

Benvolgudes famílies,
Ja ens trobem en situació de comunicar-vos la devolució del MATERIAL ESCOLAR i de les COLÒNIES amb motiu del període de confinament, del 13 de març fins el 19 de juny, i serà de la següent manera un cop tornem a la normalitat i les famílies pugueu accedir a l’Escola:

MATERIAL:
– L’import total que us haurem de retornar és de 45€. D’aquesta manera, la quantitat es descomptarà de la quota de material del curs que ve, és a dir, que la quota de material pel curs 20-21 serà de 100€. 
– A les famílies que ja hagin pagat els 145€ de material pel curs vinent, se’ls retornaran aquests 45€.
– Per poder accedir a aquesta devolució, cal que s’estigui al corrent de pagament, sense cap deute amb l’Escola. En cas de tenir algun deute pendent, aquests 45€ es descomptaran del deute.

Recordem que ja podeu fer efectiu el pagament pel curs que ve, seguint les indicacions que acabem de comentar, al núm. de compte següent:
BANC SABADELL: ES64 0081 0081 8900 0117 2619
Indiqueu siusplau el nom de l’alumne i el curs que farà
.

COLÒNIES:

COLÒNIES DE 4t: En principi, i a l’espera de com va evolucionant tota la situació, les colònies de 4t es passen al curs que ve. Per tant, no caldrà retornar els imports i es traspassen al curs que ve perquè la casa de colònies ens manté també la reserva. 

COLÒNIES DE 6è: Davant la impossibilitat d’aplaçar les colònies de 6è pel curs que ve ja que els alumnes marxen a l’Institut, es retornaran els imports pagats en la seva totalitat.
 
A mesura que anem avançant en el temps, i un cop ja estem a la Fase 3, us ho comunicarem i podreu accedir a l’Escola a regularitzar la vostra situació i a, si és el cas, recollir els xecs amb els imports de les devolucions.

La Direcció.Un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.