Inici   General   IMPAGATS CURS 20-21

IMPAGATS CURS 20-21

Benvolgudes famílies,

Us informem que, a dia 5 de juliol de 2021, actualment el deute de les famílies amb l’Escola és d’un total de 9.677 € corresponents al curs passat 20-21, sense tenir en compte el curs que ve 21-22.

Davant d’aquesta situació, es fa impossible seguir mantenint el material socialitzat perquè és inviable. 

Per tant, lamentem comunicar que:

Per una banda, a partir del setembre es serà molt estricte a l’hora d’entregar els llibres i el material a les famílies amb deutes pendents.

Per l’altra banda, si es continua amb aquesta situació durant el curs vinent ens veurem obligats a treure el material socialitzat i que cada família hagi de comprar els seus llibres i el material necessari pel seu compte.

La Direcció.Un comentari

  1. Hola a tots.
    Jo, al igual que no trobo just que es castigui a tota una classe per culpa d’uns quants que no volen atendre, tampoc estic gens d’acord que, en el cas nosaltre, que amb gran esforç sempre em complert amb els pagaments, ara hagima de patir aquesta repercussió. S’hauria de revisar quines són les famílies que no han pagat i el perquè. Però independent d’això, les famílies complidores, haurien de continuar gaudint d’aquest servei, ja que val la pena.

    Gracies


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.