Inici   General   INFORMACIÓ IMPORTANT

INFORMACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Seguint dins d’aquesta situació complicada en la que ens trobem on hem d’estar confinats a casa, us enviem ànim i força per continuar aguantant pel bé de tots.

Després de la reunió d’aquest matí amb el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació, seguim estant a l’espera d’instruccions d’actuació pel tercer trimestre, ja que des del Departament encara no s’han donat instruccions precises. Per tant, a l’Escola continuarem amb el mateix pla d’actuació que hem portat a terme fins al moment des del passat 6 d’abril, és a dir, que cada dilluns a partir de les 10h trobareu les feines penjades al bloc de cada curs de la pàgina web de l’Escola, feines que caldrà enviar al correu determinat pels tutors i tutores el divendres de la mateixa setmana.

Recordem que són activitats que els nens i nenes han de fer i entregar en la mesura del possible tenint en compte els recursos de cada nen i nena, i per tal de mantenir una connexió amb els aprenentatges i amb els mestres, tenint clar que ens trobem en una situació excepcional i que el ritme diari de classes a l’aula és impossible de portar a terme per tothom.

També comentar que, segons la reunió d’aquest matí, a dia d’avui encara no hi pot haver una data prevista d’obertura de les Escoles per tornar a la normalitat.

Us seguirem informant de qualsevol novetat que vagi sorgint.
Tots junts ens en sortirem!

La Direcció.4 comentaris

 1. Bona tarda. Espero que estéis todos bien, en estos días difíciles.
  En referencia al tercer pago de las colonias de 6é, ¿es necesario hacerlo? Supongo que si se anula, devolverán los pagos anteriores?
  ¡Con la ilusión de viaje de fin de curso!
  Gracias.

  • Bona tarda,
   Esperamos que todo esté bien.
   Estamos a la espera de recibir instrucciones concretas que afecten a las colonias, pero existe la posibilidad real de que se anulen, así como también las de cuarto curso. En cuanto sepamos algo oficial, os lo comunicaremos sin falta. En el caso de que se confirmara su anulación, gestionaremos la devolución del dinero.
   Gracias!

 2. Hola,

  Yo, como pregunta Ana, me gustaría saber qué hacemos con el último pago de las convivencias.Más que preguntar qué hacemos, y que está practicamente claro que no se van poder hacer. Me gustaría saber cuándo nos van a devolver el dinero de los dos pagos realizados. Mi mujer y yo estamos sin cobrar, y nos iría bien que nos lo devolviesen.

  Y otro punto importante, es el tema de las clases Online y el poder acabar el temario. Mi hija el año que viene va al Instituto, y le quedarán muchos conceptos pendientes. Tenemos amigos, que sus hijos van a colegios públicos, y ya están haciendo clases Online veces por semana. Nos preguntamos, porqué en el Colegio Can Rull todavía no se han tomado estas medidas, a expensas de lo que dicte la Generalitat.

  Gracias y espero que todos estéis bien.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.