Inici   Blocs   E. Física   MALABARS

MALABARS

El malabarisme és una activitat que, en el seu sentit més estricte, consisteix a llençar, atrapar i tornar a llençar objectes de manera continuada. En general, com més gran és el nombre d’objectes utilitzats, més necessaris són l’habilitat i l’entrenament per dur a terme el malabarisme. Tanmateix, normalment se li dóna una definició més global que inclou totes les manipulacions d’un o més objectes que demanen entrenament i habilitat.

Els jocs malabars poden ser efectuats de moltes maneres, atès que és una activitat on la creativitat té molt de pes. Podem dividir els malabarismes depenent de si els objectes es llancen a l’aire o si no, depenent dels objectes que s’utilitzen, depenent de les persones involucrades i el nombre d’objecte.

Malabarismes de llançament

És el joc malabar que més es reconeix com a malabarisme. Consisteix a llançar una sèrie d’objectes a l’aire i anar-los empomant a mesura que van caient. Els objectes que s’agafen es tornen a tirar immediatament, així que s’aconsegueix un efecte de continuació, una regularitat en els moviments. Molts malabaristes combinen l’ús de les mans amb el d’altres parts del cos.

Els objectes que es poden utilitzar per a aquest tipus de malabarisme són:

  • Pilotes: de diferents materials i mesures, farcides o buides, amb més o menys pes, són l’objecte més comú per a iniciar-se en els malabars.
  • Maces: Són estructures cilíndriques més amples d’un costat que de l’altre, amb la qual cosa pesen més per un costat. Les maces es fan girar en l’aire i tornen a la mà pel mànec. També hi ha maces amb foc o torxes.
  • Ars: són cercles buits pel mig.
  • Mocadors: cauen més lentament i són més fàcils d’agafar al vol.
  • Diàbolo
  • Devil sticks: el malabarista aguanta dos pals de la mateixa mida, un en cada mà. Amb aquests pals fa moure un altre pal més llarg, que llança i fa rodar sobre els altres dos.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.