Inici   General   NORMATIVA COVID MENJADOR

NORMATIVA COVID MENJADOR

PRESTACIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR EN EL CAS DELS USUARIS DEL MENJADOR ESCOLAR AFECTATS PER LA PANDÈMIA PER LA COVID-19 – CATERING

Benvolgudes famílies,

A partir del proper dilluns 5 d’octubre es posarà en funcionament la nova normativa del Menjador Escolar pels casos d’alumnes que es trobin confinats a casa per motius d’una quarentena pel Covid-19, i és la següent:

– El servei de menjador és per a tots els usuaris del menjador que ho sol.liciten si el seu grup està de quarentena o per tancament total del centre, tant els que reben ajuda com els que no (sempre i quan siguin fixes).

– La família haurà de recollir al centre el menú per emportar a partir de les 13:00h. En el cas que la família no pugui desplaçar-se a buscar els menús, podrà autoritzar altres persones per recollir el menú en nom seu.

– El preu d’aquesta modalitat de menú és la mateixa que per al curs 2020-2021 per a un usuari habitual del servei i es seguirà el menú establert per al centre.

– El menú per emportar ha de constar de primer plat, segon plat, pa i postres i es servirà en envasos nets i d’un sol ús.

– El menjar es consumirà el mateix dia, abans de dues hores des del lliurament de la bossa.

– La responsable de menjador es posarà en contacte amb les famílies que hagin de fer ús d’aquest servei de manera individual.

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.