Inici   General   NOU PROTOCOL A L’ESCOLA

NOU PROTOCOL A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Us informem que, des d’ahir dijous, l’ús de mascareta deixa de ser obligatori en els espais exteriors, amb excepció dels esdeveniments multitudinaris. En conseqüència, en l’àmbit dels centres educatius, no caldrà fer ús de la mascareta:

  • Al pati o altres espais exteriors de l’escola.
  • A les excursions i sortides a l’aire lliure. Sí que serà necessari fer-la servir durant el desplaçament si s’utilitza algun mitjà de transport públic o privat (autocar, autobús…).
  • Als espais exteriors durant les colònies.

Als espais interiors caldrà continuar fent ús de la mascareta, com fins ara. Us recordem que és necessari que l’alumnat porti una mascareta de recanvi (en especial ara que durant el pati no caldrà que la duguin, ja que serà més fàcil que la puguin extraviar o malmetre).

D’altra banda, des del dilluns dia 7, s’ha suspès la realització dels tests d’antígens (TAR) supervisats i gratuïts a l’alumnat quan es produeixi un cas positius al grup de convivència estable.

Segueix vigent la mesura de la necessitat d’aïllament de set dies per a l’alumnat que no estigui immunitzat (és a dir, que no tingui la pauta completa de vacunació o hagi passat la covid en els darrers 90 dies) quan es produeixi un cas positiu al grup-classe.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.