Inici   General   PREINSCRIPCIÓ CURS 20 – 21

PREINSCRIPCIÓ CURS 20 – 21

Benvolgudes famílies,

Ja tenim les dates del procés de Preinscripció pel proper curs 20-21.

La Preinscripció començarà el proper dimecres dia 13 de maig, finalitzarà el 22 de maig i es podrà fer de dues maneres:

Del 13 al 22 de maig la preinscripció es podrà fer telemàticament, és a dir per Internet. Properament us donarem l’enllaç per entrar-hi i poder fer-la. Quan l’hàgiu fet haureu d’enviar el resguard de la sol•licitud i la documentació escanejada o fotografiada al correu de l’escola: escolacanrull@gmail.com

Del 19 al 22 de maig, i sempre concertant cita prèvia, es podrà fer presencialment a l’Escola. Aquesta opció és per les famílies que no puguin fer-la per Internet. La cita prèvia per assistir a l’escola a partir del dia 19 es podrà concertar per telèfon (937161878) o per correu electrònic (escolacanrull@gmail.com) a partir del dimecres 13 i dins del següent horari: Dies laborables, de 10h a 12h.

La Documentació que cal aportar i les mesures de seguretat individual que cal que seguiu les persones que vingueu a l’escola, les trobareu a la fotografia que obre aquesta publicació. És molt important el seu compliment per la seguretat de tots.
És molt important que les persones que vinguin presencialment a l’Escola portin original i fotocòpia de la documentació i bolígraf propi per si cal, ja que no podem accedir a segons quines dependències de l’Escola i cal complir les mesures d’higiene i seguretat estrictament.
Recordem que el procés de Preinscripció està dirigit a les famílies de P3 pel proper curs 20-21 i a les famílies de 6è que iniciaran la seva etapa a l’Institut i que hauran de fer la Preinscripció a l’Institut corresponent. Tots els alumnes que estan matriculats entre els cursos de P4 i 5è, promocionen automàticament de curs sense haver de fer cap gestió.

Esperem que tots esteu bé, que continueu respectant les normes de seguretat i continueu tenint paciència per arribar a superar aquesta situació.
Tots junts ens en sortirem! Ànims a tothom!

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.