Inici   General   REOBERTURA ESCOLA 8-19 DE JUNY

REOBERTURA ESCOLA 8-19 DE JUNY

Benvolgudes famílies,

Seguint instruccions del Departament d’Educació i d’Inspecció, i quan tot just entrarem a la Fase 2 de desescalada, la propera setmana procedirem a l’obertura de l’Escola pels alumnes d’Infantil i pels alumnes de 6è que ja ho han sol.licitat, amb el següent horari:

– INFANTIL: Obrirem l’Escola el proper dilluns dia 8 de juny, de les 9:00 fins les 13:00h. Recordem que ÉS IMPRESCINDIBLE portar la Declaració Responsable respecte al COVID-19 (la podeu obtenir per Internet o la tindrem a Direcció perquè la signeu), el carnet de vacunes actualitzat i el certificat de la vostra empresa conforme heu d’anar a a treballar presencialment i no podeu fer-ho telemàticament des de casa.

– ALUMNES DE 6è: Podran venir a l’Escola les setmanes del 8 al 19 de juny, repartits en 5 grups de 6 alumnes (un grup cada dia) amb el següent horari: de 9:00h a 10:30h. Les tutores es posaran en contacte amb els alumnes per comunicar com queda confeccionat cada grup. ÉS IMPRESCINDIBLE que portin la Declaració Responsable dels pares respecte al COVID-19 (Si no la tenen, la tindrem a Direcció perquè la signin els pares) i el carnet de vacunes actualitzat.

IMPORTANT: Donada la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem, sense els requisits que hem comentat, NO ES PODRÀ ACCEDIR A L’ESCOLA per motius de seguretat. Esperem tenir una reobertura de l’Escola totalment responsable dins de la situació excepcional que estem passant.

La Direcció.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Codi Anti-SPAM * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.